Аска

Апстракт

animated-prize-and-award-image-0017И ове школске године наша школа учествовала је на конкурсу ,,Сазнали на семинару, применили у пракси“, који осми пут по реду организује Завод за унапређивање образовања и васпитања. Од 112 пријављених учесника,  само њих 17 предложено је за награду. Они су излагали своје радове, а комисија је гласала за најбоље. Прву награду освојила је наставница српског језика Драгана Дејановић Ковачевић из ОШ ,,Иво Андрић“ са својим радом ,,Школски електронски часопис у служби креативности ученика“.
У ОШ ,,Вук Караџић“ 27. марта  додељене су награде и похвале за најбоље учеснике конкурса. Чак 26 чланова новинарске секције присуствовало је уручењу награда заједно са наставницом српског језика Драганом Дејановић Ковачевић. Она је представила ,,Аску“, школски електронски часопис. Као њена највећа подршка, новинари су нестрпљиво чекали да чују победнички рад јер су највећим делом заслужни за успех на овом конкурсу.
Велика нам је част што смо били део овако важне и веома лепо организоване свечаности. Поносни смо јер  смо на најбољи начин представили нашу школу. Захваљујемо се Заводу на награди и што су препознали квалитет нашег рада.
Настављамо са објављивањем нових бројева часописа, а ви читајте ,,Аску“ да бисте се уверили зашто смо најбољи.

Линк

Документа

Презентација

Фотографије

О metodicar

http://bozanstvenabiologija.wordpress.com/ http://bioloskiblog.wordpress.com/ http://izperajednog.wordpress.com/
Овај унос је објављен под Пројекат и означен са , , , . Забележите сталну везу.

Постави коментар